vrijdag 29 november 2013

Challenge bij Hobbyhome-hobbyartikelen

Deze keer mag ik de challenge verzorgen. Ik heb gekozen voor "alles behalve een normale kaart".
Kerstmis komt er aan en dan worden er vaak leuke kaarten met windlichtjes gemaakt of doosjes. 
Het sluit dan ook mooi aan op het vorige bericht waarin je kans kan maken op een leuke prijs.



Dit model kan voor vele doeleinden :) gebruikt worden. In de eerste instantie had ik er theezakjes ingedaan maar toen viel het plaatje niet zo op. Vandaag deze chocolaatjes. De onderkant van het doosje is gemaakt met de Martha Stewart ponsStickles mogen niet ontbreken. Het papier is van Maja Design. 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan maken. 

Nog een fijne week, 
groetjes Angélique

ps bedankt voor de leuke reacties die ik op voorgaande kaarten heb gekregen!

zondag 24 november 2013

LOTV winterskaartje

Ook ik ben al weer begonnen met kerstkaarten te maken. Elk jaar kom ik mezelf weer tegen dat ik te weinig heb. Dus dit keer maar iets eerder begonnen.


Ik heb dit keer de nestabilities card creator gebruikt om de layout te maken. Ook het frame waar de tekst opstaat zit hierbij in. Het afdrukje is van LOTV al een oudje maar ik vond de roodborstjes ook zo cute. Diverse details aangebracht met Stickles en natuurlijk met Glossy Accents. De sneeuwsterren komen van Unique Hobby. De letters heb ik uit de alfabet mal van Tim Holtz. Vraag eventueel bij Hanneke of ze de mallen kan bestellen als je interesse hebt, op dit moment staan ze nog niet in de website.


Hier een foto van de zijkant van de kaart. Het design papier is van Maja. Op de kaart heb ik Glitter Snow aangebracht. Ik vind het een rustig winters kaartje geworden. Ik hoop zelf dat we veel sneeuw krijgen aankomende tijd met heel veel zon! Dat is genieten (en dat het dan maar in de avond mag vallen zodat er weinig hinder ondervonden kan worden).


Ik wens jullie een fijn weekend toe! Tot de volgende keer.

Lieve scrapgroet, Angélique


vrijdag 15 november 2013

CAS-kaartje

Vandaag wil ik jullie dit kaartje laten zien dat ik alvast voor kerst heb gemaakt. Er zitten geen toeters en bellen op. De stempel komt uit de serie van Tiddly Inks. Het zijn twee digis die ik in Word bij elkaar heb gevoegd. Dat is altijd even priegelen maar het is weer gelukt.


Ik moet eerlijk bekennen dat de kaart in echt echt mooier is om te zien. Je ziet dan de sneeuwvlokjes wat ronder, het boekje heb ik bewerkt met Crackle Accents. Daarnaast de raampjes voorzien van een Glossy Accents. De ondergrond en de rook uit de schoorsteen is gedaan met Snow Glitter.

Het origineel heb ik gezien op het blog van Melissa zij heeft de digi ingekleurd met Copics.
Ik was zo weg van deze uitvoering. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Zoals Samantha al zei: iets heel anders dan dat je normaal laat zien.


Dit was wel een uitdaging voor mij maar zeker voor herhaling vatbaar!

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe.

Lieve groet, Angélique met een poot van Noa die hier over mijn toetsenbord aan het banjeren is.


zondag 10 november 2013

Lily of the Valley

Hallo allemaal, vandaag mag ik weer een kaartje plaatsen voor het hobbyhome hobbyartikelen blog. Het afdrukje is van LOTV die heb ik al enig tijd geleden ingekleurd.


De vlinders komen uit de Joy stencil rand, daarop heb ik een vlinder vintage flourishes vlinder geplakt.
Het afdrukje is rijkelijk voorzien van Stickels en Glossy Accent. Hieronder kan je het beter zien.


Onder de tekst heb ik een Classic Spellbinder gebruikt. De kleine vlinders zijn van Unique. Parels en lint komen uit eigen doosje.


Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. Ik lees altijd graag jullie reacties. Een welkom voor de nieuwe volgers, erg leuk om te zien dat er mensen zijn die je blog waard vinden om terug te komen.

Een hele fijne zondag nog en vergeten jullie niet om mee te doen met de challenge :)

Lieve groet, Angélique